Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz: Sarf ettiğim sözlerden dolayı milletimizden özür diliyorum

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz: Sarf ettiğim sözlerden dolayı milletimizden özür diliyorum


AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, aracının durdurulması sırasında polis ekiplerine söylediği sözlerle ilgili özür diledi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in YouTube yayınına katılan AKP’li Yılmaz, şunları söyledi:

 

“Ne olursa olsun sinirlerime hakim olmam gerekiyordu. Bu sergilediğim tavır konusunda üzgünüm. Biz orada bir gün de bekletilsek sinirlerimize hakim olmamız gerekiyordu. Bizim de insan olduğumuz unutuluyor belki ama, olsun. O kelimeleri sarf etmemem gerekiyordu, bunun için üzgünüm. Milletimizden özür diliyorum.”

 

“Yarım saat boyunca alıkonulmamızın bilinçli bir işlem olduğunu düşünüyorum. CHP Mersin Miletvekili Ali Mahir Başarır’a bu kayıtlar teslim ediliyor, bu usülsüz.”

 

Yılmaz, görüntüleri yayınlayan CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı ise “Asker-polis düşmanı” sözleriyle niteledi.

 

CHP’li Başarır, Pazar günü Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, “AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, kendisini trafikte durduran polislerimize ‘şerefsiz’ diyor ve iki polisimizi de bayram arifesi günü açığa aldırıyor!” ifadelerini kullanarak bir video yayımladı.

 

Paylaşımın ardından başta muhalefet partilerinden milletvekilleri olmak üzere sosyal medya kullanıcıları Yılmaz’a tepki gösteren paylaşımlar yaptı.

 

Videoda AKP Milletvekili Yılmaz’ın aracının polis tarafından durdurulduğu, polisin “ihbar üzerine aracın durdurulduğunu ve sistemde milletvekili aracı olarak çıkmadığı” söylediği görülüyor.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version