Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

THK kayyımı Cenap Aşçı: Düğüne gitmem çok abartılıyor

cenap aşçı


Eleştirilerin odağındaki isim olan Türk Hava Kurumu kayyımı Cenap Aşçı, katıldığı Habertürk yayınında kendisine yönelik linç kampanyası başlatıldığını söyledi. Aşçı, “Düğüne değil sadece nikaha katıldım. Çok abartılıyor.” dedi. Aşçı, Kılıçdaroğlu ile de bugün görüştüğünü ve teklifini kabul edemeyeceklerini söylediğini aktardı.

THK Kayyımı Cenap Aşçı dün gece katıldığı televizyon programında, Türkiye’nin her yerinde yangınlar devam ederken bir yakınının düğününe gittiğini açıklamıştı. Aşçı’nın sözleri kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Aşçı’yı aradığını ancak ulaşamadığını söyledi.

SANKİ DÜĞÜNDE HALAY ÇEKTİM!

Tepkiler üzerine Cenap Aşçı, Habertürk televizyonunda katıldığı programda konuştu. Meselenin abartıldığını söyleyen Aşçı, “Ben düğün değil nikaha katıldım. Çocukluğuna şahit olduğumuz hanım kızımızın nikahına gittik. Şehitlerimizin olduğu gün, orman yangınlarının olduğu gün bizim eğlencede bulunmamız mümkün değil. Sadece nikaha gittik, tebrik ettik. Sanki düğüne gidip halay çektim. Nikaha gittim ben. Çok abartılıyor.” ifadelerini kullandı.

TALİMAT GELMEZSE KONTAK AÇAMAYIZ

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan talimatla gelmediği sürece uçakları göndermenin mümkün olmadığını söyleyen Aşçı, “Şu anda 3 tane uçak ve helikopterlerimiz Türkiye’nin muhtelif yerlerinde konuşlanmış vaziyette. Orman Bakanlığı demediği sürece bizim kontak açmamız mümkün değil.” diye konuştu.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version