Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

PuCCa lakaplı sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz’ün gözaltına alınma nedeni ortaya çıktı

PuCCa lakaplı sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün gözaltına alınma nedeni ortaya çıktı


‘PuCCa’ lakaplı sosyal medya fenomeni ve yazar Pınar Karagöz’ün, “O kadar eşcinselli dizi izledim, film üstüne film izledim yok yok yok! Hala erkek denen aşağılık, karaktersiz cinsiyetten hoşlanıyorum” şeklindeki paylaşımı nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.

‘PuCCa’ lakaplı sosyal medya fenomeni ve yazar Pınar Karagöz, dün, “Az önce kapıya iki polis geldi, şu an emniyete gidiyoruz beraber. Sebebini de söylemiyorlar. Hakkımda hayırlısı” ifadeleriyle gözaltına alındığını duyurdu. İfadesinin ardından serbest bırakılan Karagöz’ün gözaltına alınma nedeni de ortaya çıktı. Karagöz’ün, “O kadar eşcinselli dizi izledim, film üstüne film izledim yok yok yok! Hala erkek denen aşağılık, karaktersiz cinsiyetten hoşlanıyorum” şeklindeki paylaşımının şikayete konu edildiği öğrenildi.

‘ŞAKA GİBİ’

Karagöz, “Ya bu tweet yüzünden bu gece nezarethanede kalacaktım. Şaka gibi. Neyse bitti çok şükür. Bitmedi de bayramdan sonraya kaldı. Random ne var ne yoksa şikayet etmişler resmen. Nasılsa biri tutar diye” diye yazdı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version