Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın


Hakkında fezleke düzenlenmesiyle ilgili AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Hadi dokunulmazlıkları kaldıralım. Senin gücün bana yeter mi sanıyorsun? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, hadi oradan!” dedi.

Twitter hesabından bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, “Sevgili halkım, dostlarım, yol arkadaşım ve sevgili gençler… Biliyorsunuz, hakkımda düzenledikleri fezlekeyi TBMM’ye hafta içinde gönderdiler. Hapse atmak istiyorlar beni. Bilmenizi istiyorlar bunu. Çünkü korkmanızı istiyorlar. Sakın ha korkmayın gençler, sakın umudunuzu kaybetmeyin” ifadelerini kullandı.

”HODRİ MEYDAN”

Kılıçdaroğlu, ‘‘Beni hapse attıracakmış, bir an tereddüt edersem namerdim! Türkiye’nin hafızasında bir gün solacaksın Erdoğan ve bunun için ödenecek ne bedel varsa başım üstüne. Hodri meydan!’’ ifadeleriyle paylaştığı videoda Erdoğan’a şöyle seslendi:

”SENDEN ÇEKİNMİYORUM”

“Sen bana ne yapabilirsin? Sen ve senin avenelerin bana ne yapmadınız ki bundan sonra yapacaklarından korkalım. Senin iktidarında bana ve aileme yaşamadık ne bıraktınız ki senden zerre kadar çekineyim. Erdoğan, senin bu dünyada çoktan unuttun şeyi hatırlatayım sana. Bu can emanet bu bedene, sonunda sararlar kefene. Kılıçdaroğlu bu kadar fanidir bu dünyada. Hadi dokunulmazlıkları kaldıralım. Senin gücün bana yeter mi sanıyorsun? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, hadi oradan!”

Exit mobile version