Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Karamollaoğlu’ndan Ayşe Özdoğan çağrısı: Kimsesiz garibanlara zulmedilmesi kabul edilemez

Karamollaoğlu’ndan Ayşe Özdoğan çağrısı: Kimsesiz garibanlara zulmedilmesi kabul edilemez


Yargıtay’ın 9 yıl 4 aylık hapis cezasını onadığı kanser hastası öğretmen Ayşe Özdoğan infaz erteleme talebine bir destek de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan geldi.

Isparta’da bir öğrenci yurdunda yöneticilik yaptığı gerekçesiyle 9 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan kanser hastası Ayşe Özdoğan’ın cezaevine girmesi durumunda hayatını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağını belirten Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, ‘‘Garibanlara zulmedilmesi kabul edilemez.’’ dedi.

Yüzde 72 engelli olan ve konuşmakta dahi zorlanan Ayşe Özdoğan hakkında Twitter hesabından çağrıda bulunan Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı:

‘‘Ayşe Özdoğan isimli bir hanımefendi günlerdir sesini sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışıyor. Kendisi bir dönem yurt yöneticiliği yapmış, bundan dolayı hakkında açılan bir davada 9 yıl 1 ay hapis cezası almış.

Eşi de iki yıldır hapiste, 8 yaşındaki çocuğuna bakan bir tek kendisi var; bunlardan daha vahimi ise Ayşe Özdoğan kanser hastası. Kemik ve doku nakli olmuş. Şu anda hastalık beynine sıçramış; %72 engelli durumunda.

”HEM ADİL HEM DE VİCDANLI OLMAK LAZIM”

Bu şartlarda hapse girerse hayatını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. Buradan bir çağrıda bulunuyorum; hem adil hem de vicdanlı olmak lazım!

Bugün gücü elinde tutanlar, kimsesiz ve mazlum olanlara bu muameleyi reva görürken; bizzat bu yapıyı besleyerek, bu ülkenin başına bela etmiş sorumluların görmezden gelinmesi vicdanları yaralamaktadır.

”GARİBAN VATANDAŞLARA REVA GÖRÜLENLER KABUL EDİLEMEZ”

Borsaların kurulduğu, parası olanların rüşvet vererek ceza almaktan kurtulduğu bir ülkede parası ve kimsesi olmayan gariban vatandaşlara reva görülenler kabul edilemez!

Her ne olursa olsun, Sn. Cumhurbaşkanı’nın dahi; “altı ibadet, ortası ticaret, üstü ihanet” diye tanımladığı bir yapıda hiyerarşinin en altındaki kimsesiz garibanlara zulmedilmesi kabul edilemez!

“Mazlumun âhı, perişan eder Şâh’ı!” Unutmayınız ki; Allah mühlet verir, ama ihmal etmez; ayarı bozulan kantar bir gün gelir bozanları da tartar!’’

Exit mobile version