Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kaftancıoğlu’nun kardeşi gözaltına alındı

Kaftancıoğlu’nun kardeşi gözaltına alındı


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kardeşi C.Ş., güveni kötüye kullanmak suçlamasıyla Muğla Fethiye’de gözaltına alındı.

Fatsa 1.Asliye Ceza Mahkemesi’nce ‘hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma’ suçundan hakkında arama kaydı bulunan Ordu’da bir hastanede yönetici olduğu belirlenen C.Ş. (41) dün Fethiye’de gözaltına alındı. İHA’nın haberine göre C.Ş. ifadesinde İstanbul CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kardeşi olduğunu söyledi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı doğrultusunda gözaltına alınan C.Ş. bugün Fethiye Adliyesi’ne sevk edilecek.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gözaltına alınan kardeşiyle uzun süredir irtibatta olmadığını söylerken, “Ailesinin güvenini kötüye kullanmış birisi için, başkalarının güvenini kötüye kullanmamıştır diyememenin üzüntüsünü yaşıyorum” dedi.

Dün Fethiye’de gözaltına alınan kardeşi C.Ş ile ilgili olarak açıklama yapan Kaftancıoğlu, “Kendisinin biyolojik olarak kardeşim olduğu doğrudur ancak annesinin, babasının ve ailesinin yüzünü yere düşürdüğü andan itibaren ve iyi niyetle kendisine uzanan elleri de görmezden gelmesi üzerine kendisiyle çok çok uzun yıllardır hiçbir irtibatımız yoktu.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version