Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan yalanda ısrarlı: Avrupa’da aşı olmak 50-100 sterlin!

Erdoğan yalanda ısrarlı: Avrupa’da aşı olmak 50-100 sterlin!






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Avrupa ülkelerinde Covid-19 aşısının ücretli yapıldığı iddialarını yalanlanmasına rağmen sürdürdü. Erdoğan, “Bugün Avrupa’nın en gelişmiş ülkeleri dahi aşıları ücretle yapıyorlar. 50 sterlin, 100 avro. Biz halkımızdan tek kuruş almadık. Bize nasihat ettiler, ‘Ya böyle de olmaz, belli bir bedel alın’ dediler.” dedi.
Avrupa’da hiç bir ülke aşı nedeniyle vatandaşından para almıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Avrupa ülkelerinde Covid-19 aşısının ücretli yapıldığı iddialarını devam ettirdi. Erdoğan, “Avrupa’nın en gelişmiş ülkeleri dahil aşıları ücretle yapıyorlar. 50 sterlin, 100 avro para alarak yapıyorlar. Biz halkımızdan 1 kuruş almadık. Bize nasihat ettiler, ‘Ya böyle de olmaz, belli bir bedel alın’ dediler.” diye konuştu.

Erdoğan geçtiğimiz hafta da İngiltere’de aşıların “100 sterlin ücretle yapıldığını” ileri sürmüştü. İngiltere’de ya da diğer Avrupa ülkelerinde aşıların ücretsiz sağlanıyor. Hatta 16 Ocak 2021’de İngiltere Ulusal Sağlık Hizmeti NHS’in İngiltere şubesine ait internet sitesinde yayımlanan duyuruda, NHS ve güvenlik güçlerinin, aşılama kampanyasından faydalanabilecek dolandırıcılara karşı bilinçlendirmek üzere bir kampanya başlattıkları belirtildi.








ÖNCEKİ YAZISezgin Baran Korkmaz, Boydakları da dolandırmaya çalışmış
SONRAKİ YAZIVitor Pereira tekrar Fenerbahçe’de




Exit mobile version