Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Davutoğlu: ‘Devleti sömüren her türlü asalağa son vereceğiz’

Davutoğlu: 'Devleti sömüren her türlü asalağa son vereceğiz'



Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, ihale yasasını değiştireceklerini ve devleti sömüren her türlü asalağa son vereceklerini söyledi.

Partisinin Hatay 1’inci Olağan Kongresi’nde konuşan Davutoğlu, “Kimsenin devleti kendi tekelinde görmediği bir çınar rüyamız var ifadelerini kullandı.

“İhale yasasını kökten değiştireceğiz, imar yasasını değiştireceğiz. Çınar rüyası gerçekleşecek ve bu devleti sömüren her türlü asalağa son vereceğiz, bu çınar rüyası odur. Kimsenin devleti kendi tekelinde görmediği, insanları kucaklayan bir Türkiye’nin olduğu, çiftçilerimizin ürünlerinin bütünüyle teminat altına alındığı onların kredili borçları karşısında eğik bıraktırmadığı bir çınar rüyasıdır” yorumunu yapan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’yi de eleştirdi:

“Akılları, fikirleri ne olursa olsun bizi zikretmeye devam edecekler Çınar yaprağını niçin kurduk? İnsan onurunu korumak için biraz anlatayım da Sayın Bahçeli, Sayın Erdoğan’da duysun kendileri teröristbaşı Osman Öcalanı televizyona çıkarıp sonra herkesi terörist ilan edenler anlamazlar bunu, kendileri vatan evlatlarını ayırıp mülakatla bu şu kökendendir şu bölgedendir almayız diyerek engelleyip KPSS sınavlarında düşük olan yandaşlarını alanlar anlamazlar bunu. Biz bu ülke gençleri arasında hiçbir ayrım yapmayacağız, mülakat gidecek liyakat gelecek.

Onlar kindar bir nesil isteyebilir biz ise muhabbet neslini bu ülkenin başına getireceğiz. Bizim rehberimiz Hz. Mevlana’dır ‘gel deriz biz kimseye git demeyiz, kimseyi dışlamayız, ötekileştirmeyiz.”

Exit mobile version