Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Çavuşoğlu: Valiliğimiz yardım hesap açıyor, milletimiz cömerttir

mevlüt çavuşoğlu


AKP rejimi her krizde olduğu gibi yangın felaketinde de iban numarası verdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Manavgat’taki yangınla ilgili valiliğin bir banka hesabı açacağını duyurdu. Çavuşoğlu, “Milletimiz cömerttir, elinden gelen desteği her zaman yapar.” dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu, AFAD bünyesinde oluşturulan merkezin yanı sıra değişik kurumların ve Antalyalıların verdiği destekler sayesinde iaşe ve ayni olarak herhangi bir ihtiyacın olmadığını anlattı. Çavuşoğlu, “Nakdi yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız da oldu. Bu amaçla valiliğimiz bir hesap açıyor. Milletimiz cömerttir, elinden gelen desteği her zaman yapar. Antalyalı ve Manavgatlı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Yiyecek içecek konusunda çok fazla ürün geldi. Ona ihtiyaç yok ama nakdi yardım yapmak isteyenler valiliğimizle temasa geçebilirler.” dedi.

VATANDAŞLAR YUHALADI

Bu arada, Manavgat’taki yangını başlattığı iddia edilen 2 kişiyi önceki gece linçten jandarma kurtardı. Vatandaşlar, kendilerini sakinleştirmeye çalışan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na da tepki gösterdi. Instagram’da yayımlanan bir canlı yayın videosuna göre, bir vatandaş “Devletin bir tane uçağı yok mu buraya gönderebileceğiniz?” diye sordu. Çavuşoğlu “3 uçağımız vardı. 3’ü de buradaydı…” sözlerine “Türkiye Cumhuriyeti’nin 3 uçağı mı var? THK’nin hangarında uçaklar yatıyor… Memleket yandı” diyerek tepki gösterdi.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version