Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sedat Peker yakalansa da kasetleri hazır: Gereken her şeyi herkes öğrenir

Sedat Peker: Bu pazar hem kolunuzu hem bacağınızı koparacağım!

Sosyal medyada Sedat Peker’in yakalandığına ilişkin bir takım paylaşımların dolaşıma girmesinin ardından Peker’in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur ile görüşen gazeteci Alişer Delek olayın detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. Delek, Olur’un Sedat Peker’in yakalanması halinde bir takım belge ve kayıt bıraktığı imasını da paylaştı.

Videolarıyla gündemi sarsan Sedat Peker’in Dubai’de yakalandığı iddiası gün boyu sosyal medyada yer aldı. Halk Tv’de Barış Pehlivan’a açıklamalarda bulunan Peker’e yakın isimlerden Emre Olur, Sedat Peker’in Dubaili yetkililerle görüşmede olduğunu söyledi.

Öte yandan sosyal medya hesabından Emre Olur’la yaptığı görüşmeyi anlatan gazeteci Alişer Delek de Peker’in, Dubai’de kaldığı konuttan polisler tarafından Türkiye saati ile 12.00’de bir yere götürüldüğünü aktardı.

Dubaili yetkililerin Peker’in yalnız gelmesini istediğini belirten Delek, “Peker’in tek gelmesini ve üzerine bir elektronik cihaz almamasını istiyorlar. Sedat Peker bu “daveti” kabul ediyor. Telefonla görüştüğümüz sırada konuttan Emre Olur’a bir telefon geldi” dedi.

Peker’den henüz bir haber alınamadığını belirten Delek, “Türkiye saati ile 22:16’da gelen bu görüşme sayesinde Sedat Peker’in hala konuta dönmediği bilgisini aldık. Nerede olduğu ve ne zaman döneceği ailesi tarafından bilinmiyor” ifadelerini kullandı.

BELGE VEYA KAYIT BIRAKTI MI

Ailenin Peker hakkında endişeli olduğunu söyleyen Delek, “Emre Olur, Sedat Peker’in gözaltına alınması ya da öldürülmesi dahil endişeli olduklarını söyledi. Böyle bir durumda yayınlanmak üzere bir belge ya da kayıt bıraktı mı diye sordum. ‘Gereken her şeyi gereken herkes öğrenir’ yanıtını aldım. Emre Olur, Peker hakkında Türkiye tarafından 10 kez Interpol başvurusu yapıldığını ve bu başvuruların ‘Peker’in açıklamaları siyasi’ olduğu gerekçesiyle reddedildiğini de iddia etti” diye konuştu.

Exit mobile version