Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sabah yazarı Güngör: Sezgin Baran Korkmaz’ın örgüt kurmaktan dolandırıcılığa kadar Emniyet’te onlarca kaydı var; bir tanesi için geçmişte işlem yapılmış mı?

Sabah yazarı Güngör: Sezgin Baran Korkmaz'ın örgüt kurmaktan dolandırıcılığa kadar Emniyet'te onlarca kaydı var; bir tanesi için geçmişte işlem yapılmış mı?


Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör “İşte SBK’nın Mekanizması” isimli yazısında kara para aklama suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz‘ın poliste pek çok suçtan kaydı bulunmasına rağmen o dönemde hakkında hiç bir işlem yapılmadığına dikkat çekti.

Sezgin Baran Korkmaz’ın o dönemlerde yaptığı yasadışı suçlar için “Polise başvursanız, mahkemeye gitseniz de hiçbir sonuç elde edemiyorsunuz. Nereden mi biliyorum? diyen Güngör yazısına şöyle devam ediyor:

Poliste kasten yaralamadan tehdide, örgüt kurmaktan dolandırıcılığa kadar onlarca kaydı var. Bir tanesi için geçmişte harekete geçilmiş mi? Mahkemelerde onlarca dosyası var. Hepsi nasıl kapatılmış?

Güngör yazısında Kormaz’ın geçmişinde yaptığı pek çok uygunsuz yoldan para kazandığı olayları ve Ankara çevresinde nasıl tanınmaya başladığını da aktardı…

Yazının tamamı için tıklayın

 

 

 

Exit mobile version