Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Peker iddia etmişti: Korkmaz Karaca, Sezgin Baran Korkmaz’ın verdiği aracı kullandığını doğruladı

Peker iddia etmişti: Korkmaz Karaca, Sezgin Baran Korkmaz'ın verdiği aracı kullandığını doğruladı


Gazeteci Saygı Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca’nın Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in kendisi hakkındaki ‘Sezgin Baran Korkmaz’ın verdiği aracı kullandı’ iddialarını doğruladığını açıkladı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca’nın firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’ın verdiği aracı kullandığını öne sürmüştü.

 

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca’nın, Peker’in iddialarını doğruladığını söyledi.

 

“2-3 ay kullandığını kabul etti”

 

Öztürk, KRT TV’de katıldığı canlı yayında Korkmaz Karaca ile görüştüğünü belirterek, canlı yayında Korkmaz Karaca ile yaptığı konuşmayı aktardı.

 

Öztürk, Karaca’nın SBK’den aldığı aracı 2-3 ay kullandığını kabul ettiğini söyledi.

 

Karaca’nın iddiasına göre; İstanbul’da bulunduğu sırada aracı kaza yapınca Sezgin Baran Korkmaz’ın bu aracını kullanan Karaca, daha sonra aracı tamirden çıkınca şoförü aracılığıyla iade etmiş.

 

Öztürk’ün şöyle konuştu:

 

”Sezgin Baran Korkmaz’ın araç tahsis ettiği iddiasını doğruluyor. Ben onların araç kiraladığı şirketin, Sezgin Baran Korkmaz’a verdiği aracı aldım kullandım diyor. Ama ‘benzinini falan kendim koydum’ diyor. Yaklaşık 2-3 ay kullandığını, o süre içinde aracın arıza da yaptığını ve onu beklediğini söylüyor.”

Exit mobile version