Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Özışık’ın itirafı Akın İpek’i kızdırdı: Dosyalarımızı hakimlere okutamadık kardeşim!

Özışık’ın itirafı Akın İpek’i kızdırdı: Dosyalarımızı hakimlere okutamadık kardeşim!


İktidara yakın tetikçi gazetecilerden Süleyman Özışık’ın “Süleyman Soylu’ya binlerce insanın dosyasını götürdüm, görevlerine iade edildiler.” açıklaması, rejimin hukuku kişiye göre uyguladığının da itirafıydı. ‘Adamına göre hukuk, kişiye göre adalet’ uygulandığını gösteren açıklama, bütün mal varlığı hukuksuzca gasp edilen işadamı Akın İpek’i öfkelendirdi.

Koza Holding’in eski Yönetim Kurulu Başkanı İpek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Koza İpek dosyasını, Tekin’in, annemin, savunmalarını ki, ileride Hukuk fakültelerinde ‘ders olarak’ okutulacak; Hiçbir yetkiliye okutamadık arkadaş… http://akinipek.info da yayınladım. Tık yok… Arada TMSF ve Sabah’tan Dilek hanım çıkıp ‘kesin çökme’ tarihini söylüyorlar.” ifadelerini kullandı.

Akın İpek’in sıralı paylaşımları şöyle:

“Hukuk fakülteleri, Hukuk profesörleri, yüksek yargı mensupları; http://akinipek.info da yayınladığım dosyaya bir baksınlar… Bir tanesi çıkıp da derse ki; Yav, bu dosya zır delisi birinin yazdığı saçmalık OLMAYABİLİR. Bundan sonra tek kelime etmeyeceğim… Sadece 1 tanesi.”

SAHDE BELGEYLE SORUŞTURMA BAŞLATILIYOR

“Kardeşim, resmi olarak; Sahte belge ile soruşturma başlatmışlar, sahte belge ile kayyım atamışlar, Altın madeninden, çiftlikteki ineklere kadar el koydular… Yetmedi; Gaspı örtbas etmek için, 14 yaşındaki çocuklarımızdan, 75 yaşındaki annemize kadar mahkum ettiler…”
“Bu kadar zulm olmaz denmemesi için, hayatında bilerek kalp kırmamış insanları, havuz medyasının zır delisi iftiralarıyla ‘şeytanlaştırmaya’ çalışıyorlar… Çalışsınlar; Bizde, hayatımızın sonuna kadar adaletin tecelli etmesi için çalışacağız. Allah C.C. Kerim…”

DÜNYA MALI GÖZÜMDE DEĞİL, ADALET İSTİYORUM

“Gözümde değil dünya malı; Ne cennet sevdası, ne cehennem korkusu kaldı arkadaş… Adalet istiyoruz; Herkes, zerrelerine kadar adaleti hissetsin istiyoruz. İnsanları, gözü kapalı kıyma makinesinden geçirenden, savcı, hakim mi olur??? Olsa olsa cellat olur…”

DOSYAYI OKUMADAN CEZA VERİYOR

“Bunlara kaldık kardeşim. Bunların mizanına, bunların lisanına kaldık… Adam koltuğu sıcak kalsın diye, dosyayı okumadan veriyor cezayı geçiyor… Yav, sen ne fırtınalar kopuyor insanların hayatında biliyor musun alçak herif, evine, ailenin yanına dönerken??? Hapiste olan bu hanımlar, çocuklar, yaşlılar; Aslan gibi delikanlılar ülkenin insanları değil mi arkadaş… . Siz başka bir dünyada mı yaşıyorsunuz da, çıtınız çıkmıyor???”

Exit mobile version