Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mansur Yavaş duyurdu: Ankara’da müzisyenler, parklarda konser verecek

Mansur Yavaş duyurdu: Ankara'da müzisyenler, parklarda konser verecek


“Sahneler bestesiz, müzisyenlerimiz desteksiz, Ankara sanatsız kalmayacak” diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, müzisyenlerin parklarda konser düzenleyeceğini duyurdu.

Ankara’da, pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen ve iktidardan hiçbir destek göremeyen müzisyenler için yeni bir etkinlik başlatıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ankara’nın parklarında “Mutluluk Sahneleri” kurulacağını duyurdu.

Belediyenin internet sitesinden etkinlikle ilgili paylaşılan bilgilere göre ilk konser 16 Haziran günü saat 16:00’da Gençlik Parkı’nda yapılacak. Aynı gün saat 19:00’da da Kuğulu Park’ta bir konser verilecek.

500 TL NAKDİ YARDIM ÖDEMESİ

Yavaş’ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“Başkentimizi ‘Mutluluk Sahneleri’ ile dolduruyoruz. İlk hafta 7 park ve 68 sanatçı ile başlayıp devamında artıracağımız haftalık mutluluk programlarımıza başlıyoruz. Sahneler bestesiz, müzisyenlerimiz desteksiz, Ankara sanatsız kalmayacak. Ayrıca müzisyenlerimize 500 TL nakdi yardım ödemelerimizi de bu hafta içi tamamlayacağız.”

Exit mobile version