Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hâkim Esat Toklu’nun skandal görüntüleri ortaya çıktı

Hâkim Esat Toklu’nun skandal görüntüleri ortaya çıktı


Suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker’in, arandığı dönemde Sezgin Baran Korkmaz’a ait a otelde kaldığını iddia ettiği Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu’nun skandal bir videosu daha ortaya çıktı. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın yayınladığı videoda Toklu, Togo Kuleleri’ni yapan firmanın patronunun mahkemesinden önce, patronun ofisinde düzenlenen doğum günü partisine katıldığı görülüyor.

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu’yla ilgili iddialara her gün bir yenisi ekleniyor. Peker’in, Sezgin Baran Korkmaz’a ait Paramount Otel’de kaldığını ve milyonluk lüks araca bindiğini iddia ettiği Toklu, yalanlama yapmış ve aileden zengin olduğunu dile getirmişti. Ancak Toklu’nun ailesinin son 5 yılda mal varlığının arttığı görüldü. Toklu’nun ortaya çıkan yeni bir videosu ise kafalardaki soru işaretlerini daha da artırdı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın yayınladığı videoda Toklu, Togo Kuleleri’ni yapan firmanın patronunun mahkemesinden önce, patronun ofisinde düzenlenen doğum günü partisine katıldığı görülüyor. Videoyu Twitter hesabından paylaşan Başarır, “Ankara Bölge İstinaf Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Togo Kuleleri’ni yapan firmanın patronunun mahkemesinden önce, patronun doğum günü partisine katılıyor. Hem de patronun ofisinde! Devletin hakimi, müteahhitin ofisine gider mi?” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version