Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Gurbanoğlu: Marinama çöktüler, geri istiyorum

Gurbanoğlu: Marinama çöktüler, geri istiyorum


Sedat Peker’in yayınladığı videolarında da yer aldığı Bodrum Yalıkavak Marina’nın hileli bir şekilde elinden alındığını belirterek İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açan Mübariz Gurbanoğlu, mahkeme kararını eleştirdi.

Yalıkavak Marina’nın hileli bir şekilde elinden alındığı söyleyen iş insanı Mübariz Gurbanoğlu, İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ne açtığı davayı kaybetti. Mahkemenin kararına itiraz eden Gurbanoğlu “Bu kararı kabul etmiyorum” dedi.

“BENİM MALIMA ÇÖKÜLDÜ”

Sözcü yazarı İsmail Saymaz’a konuşan Gurbanoğlu, şunları kaydetti: “Bu kararı kabul etmiyorum. Bilirkişi atanmadı. İki şahit dinlenmedi. İfadelerin hepsi yalan. Sözleşmede 220 milyon dolar yazıyor. Finansal hilelerle 31 milyon dolara indirdiler. İstinaf ve Yargıtay aşamaları var. Bu davayı kazanacağız. Benim malıma çöküldü. Marinayı geri istiyorum.”

Sedat Peker’in Yalıkavak Marina’ya el koyduğu suçlamasında bulunduğu Mehmet Ağar, ‘‘Rica üzerine yönetici olarak buradayım. Bizi buradan uzaklaştırınca yapılacak olan da belli: Buraya mafya çökecek.’’ demişti.

Daha sonra Mehmet Ağar ve oğlu AKP Milletvekili Tolga Ağar olayın ortaya çıkmasının ardından Bodrum Yalıkavak Marina’nın yönetiminden el çekmişti.

Exit mobile version