Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yandaş gazeteci Hadi Özışık: Süleyman Soylu ve kamuoyundan özür diliyorum

Yandaş gazeteci Hadi Özışık: Süleyman Soylu ve kamuoyundan özür diliyorum


Sedat Peker’in görüşme kaydını yayınladığı yandaş gazeteci Hadi Özışık, görüşmeyi kendi inisiyatifi ile yaptığını Süleyman Soylu’nun bu işten haberi olmadığını iddia ederek Soylu ve kamuoyundan özür dilediğini açıkladı.

Yayınladığı videolarla mafyayla iş yapan AKP iktidarının kirli çamaşırlarını ortaya döken Peker, kendisi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında aracılık yaptığını yalanlayan gazeteci Hadi Özışık’la görüşme kayıtlarını yayınladı.

Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık’ın Peker ile Soylu arasında arabuluculuk yaptığı görüşme kayıtlarına yansırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arabuluculuğu yalanlayarak Süleyman Özışık ile yakın zamanda görüşmediğini iddia ederek Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Soylu’nun açıklaması üzerine Hadi Özışık da Twitter hesabından yayınladığı açıklama ile özür diledi. Peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü ileri sürerek Bakan Soylu’nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını kaydeden Özışık şu açıklamayı yaptı:

“Sn. Süleyman Soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sedat Peker’i de tanırım. Yayınladığı videoların maksadını aşmaya başladığını düşündüğümden dolayı kendisiyle birkaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye’nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım. Bu görüşmelerden Sayın Soylu’nun haberi ve bilgisi yoktu -olamazdı da. Peker ısrarla tavrını sürdürünce ‘haklısın’ diyerek konuyu kapatmak durumunda kaldım. İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir. Sayın Soylu’nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne de kardeşimin hiçbir irtibatı olmamıştır”

 

Exit mobile version