Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Validen uyuşturucu rotası çizmekle suçlanan Erkan Yıldırım’a: ‘Çağır, çöllere gelirim’

Validen uyuşturucu rotası çizmekle suçlanan Erkan Yıldırım'a: 'Çağır, çöllere gelirim'


Burdur Vali Ali Arslantaş paylaşımında, “Mecnun değilim dost; lakin çağırırsan çöllere gelirim! Mevlana” ifadelerini kullandı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, 7’inci videosunda, eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım’ı Venezuela’dan Türkiye’ye yeni bir uyuşturucu rotası oluşturmakla suçlarken, Burdur Vali Ali Arslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Erkan Yıldırım’a destek verdi.

 

Arslantaş paylaşımında, “Mecnun değilim dost; lakin çağırırsan çöllere gelirim! Mevlana” ifadelerini kullandı.

 

Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Erkan Yıldırım’la Salda Gölü’nde çektikleri fotoğrafı da kullandı.

 

Eski Başbakan Binali Yıldırım iddiaları yalanlamış ve, “Oğlum Venezuela’ya Aralık ayında gitti. Test kiti ve maske götürdü” demişti.

 

Binali Yıldırım iddiaların kesinlikle doğru olmadığını öne sürdü ve “İftiradır, yalandır, şiddetle reddediyoruz. Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek bize yapılabilecek en büyük hakarettir, en büyük yanlıştır. Bu olsa olsa çamur at, izi kalsın türünden bir suçlamadır. Unutmayalım ki çamur atanın önce kendi elleri kirlenir. Oğlum Venezüela’ya gitmiştir ama orada bahsedildiği gibi Ocak, Şubat’ta değil, geçen sene Aralık ayında gitmiştir” ifadelerini kullanmıştı.

 

Sedat Peker “Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela’ya kim gitti? Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında dört gün, şubat ayında dört gün Venezuela’da kaldı” ifadelerini kullanmıştı.

Exit mobile version