Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sedat Peker’den son video: Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi paylaştı

Sedat Peker’den son video: Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi paylaştı


YouTube hesabından paylaştığı videolarla gündem olan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bu sefer Twitter hesabından bir video paylaştı.

Peker, Twitter hesabından Hadi Özışık ile yaptığı iki telefon görüşmenin videolarını yayınladı.

Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi ,”Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık – Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem” notuyla paylaştı.

Videonun tamamı şöyle;

İkinci video: Herkesi rezil ederim

Peker bu konuyla ilgili attığı ikinci Tweet’te ise “Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!” ifadesini kullanarak yeni bir video paylaştı.

Sedat Peker’i bu açıklama kızdırdı

​CHP’li Özgür Özel, Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti. İddiaların hedefindeki gazeteci Hadi Özışık halktvcomtr’ye gönderdiği mesajda iddiaları yalanlayarak, “Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir” demişti.

Özışık, Cüneyt Özdemir’in de programına katılıp benzer ifadeler kullandı.

Exit mobile version