Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sancak’tan Peker’e yanıt: Suriye’de ticaretim olmadı, Albayrak evime gelmedi

Sancak'tan Peker'e yanıt: Suriye'de ticaretim olmadı, Albayrak evime gelmedi


Sedat Peker’in kendisi hakkındaki iddiaları yalanlayan Murat Sancak, “Suriye de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı” dedi. Berat Albayrak için de “Evime gelse, ağırlamaktan şeref duyarım” dedi.

Sedat Peker bugün yaptığı açıklamalarda, Suriye’ye gönderilen silahlar ve yasadışı ticarete ilişkin yeni iddialarda bulundu. Suriye’de büyük çaplı kaçak ticaret işleyişinde önce  Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’nın onayının alınması gerektiğini belirten Peker, ardından Murat Sancak, Ramazan Öztürk ve el Nusra sorumlusu Ebu Abdurrahman’a başvurulduğunu ve halen bu işleyişin sürdüğünü anlattı. 

 

Organize suç örgütü lideri olmaktan hakkında arama kararı olan Sedat Peker’in, Suriye’deki yasadaşı ticaretin saç ayaklarına ilişkin bu açıklamasına ve eski Bakan Berat Albayrak’ın kendisinin evinde kaldığı iddiasına ilk yanıt Murat Sancak’tan geldi. 

 

MT Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı ile BMC Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, söz konusu iddiaları yalandı. Sancak şu açıklamayı yaptı:

 

Exit mobile version