Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hadi Özışık’ın Soylu ile ilişkisini anlattığı video ortaya çıktı: ‘Altıma güzel bir araç verdi’

Hadi Özışık'ın Soylu ile ilişkisini anlattığı video ortaya çıktı: 'Altıma güzel bir araç verdi'


Suç örgütü Sedat Peker’in yayınladığı video ile, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kendisi arasında arabuluculuk yaptığı ortaya çıkan Hadi Özışık’ın bu kez de, Soylu’nun kendisine araba ve para verdiğini itiraf ettiği video medyada yayınlandı.

Soylu’yu anlattığı Ocak 2020 tarihli videoda, Özışık Soylu’ya övgüler yağdırıyor. Soylu’nun işsiz kaldığı sırada kendisine iş verdiğini anlatan Özışık, Peker’in yayınladığı videoda, Soylu ile Peker arasında arabuluculuk yaptığı iddiasını, “Peker ile Süleyman Soylu arasında arabuluculuk yaptıysam şerefsizim” sözleriyle yalanladı.

 

Özışık, YouTube kanalından yayınladığı videoda işsiz kaldığı dönem için çalmadık kapı bırakmadığını ve 1999’da İstanbul’a gelip Soylu’ya danışman olma hikâyesini anlattı. Özışık, Soylu’nun kendisine araba verdiğini ve maaş bağladığını belirtti.

 

“Ankara’dan İstanbul’a nasıl geldim? Süleyman Soylu aradı. O bana şöyle hitap eder ‘Hadi Ağa’. Sana bir şey söyleyeceğim ama hakikaten utanarak söylüyorum. Biz Doğru Yol Partisi iktidarı döneminde hiç bir şey yapamadık ve sizler böyle işsiz kaldınız ve elimizden de bir şey gelmiyor. Fakat şu anda benim elimden bir şey geliyor. Eğer bana kırılmazsan, Gaziosmanpaşa belediye başkan adayı olacağım, bana danışmanlık yapar mısın? Hay hay dedim. Atladım geldim İstanbul’a. Süleyman Soylu ile görüştüm, oturduk şartları konuştuk. Soylu bana çok iyi imkânlar sağladı. Altıma bir araç verdi, güzel bir maaş verdi, güzel bir makam verdi. Büyük bir vefa göstermişti bana. Yan ben işsizken, güçsüzken, 100 lira paraya ihtiyacım varken, Süleyman Soylu kapımı çaldı.”

Exit mobile version