Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Britanya Merkez Başkanı uyardı: Birikimini gözden çıkaran kripto para alsın

Britanya Merkez Başkanı uyardı: Birikimini gözden çıkaran kripto para alsın


Son dönemin gözde yatırım araçlarından kripto paralara ilişkin bir uyarı da Britanya Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey’den geldi: “Eğer tüm birikiminizi kaybetmeye hazırsanız kripto paralara yatırın.”

Fotoğraf: Reuters

Bailey, basın toplantısında kripto paralarla ilgili gelen soruyu “Benim için kripto ve para yan yana gelmeyecek iki kelime. Bu kripto paraların gerçek bir değeri bulunmuyor” diye yanıtladı.

Reklam




Dogecoin ile ilgili açıkalmalarıyla kripto para piyasasının popüler figürlerden milyarder işadamı on Musk da dün Twitter hesabından “Kripto paralar umut vadediyor ama lütfen dikkatli yatırım yapın” demişti.

Kurumsallar fiyat düştükçe topluyor

Ancak, Wall Street’in uzun yıllardır görmezden geldiği Bitcoin’e son dönemde kurumsal ilgi de artmış durumda. Paul Tudor Jones ve Stanley Druckenmiller gibi yatırım şirketleri Bitcoin tarafında saf tutarken, Mastercard, New York Mellon Bankası ve JP Morgan da sonunda BTC’ye yeşil ışık yaktı.

Veriler, BTC’nin son düşüşünde kurumsal yatırımcıların 48 bin dolarlık fiyattan önemli ölçüde alım yaptığını doğruluyor.

Reklam




İşin şakası bitti: Dogecoin artık Ford ve Twitter’dan bile değerli

Doge’de korkutan düşüş, Musk bu kez uyardı

Özgür Demirtaş’ın Bitcoin yorumu: Devletler hırsızlığa giriştiği için bu kadar büyüdü

MASAK’tan kripto varlık rehberi

Merkez Bankası’ndan kripto para uyarısı: Telafisi olmayan mağduriyetler yarabilir

Exit mobile version