Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ateizm Derneği, üstün gayretleri için AKP’li Boynukalın’a teşekkür etti

Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi üyesi Onur Baybars, HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu ile hayatını kaybeden KHK’lı Prof. Dr. Haluk Savaş’ın eşi Doç. Dr. Esen Savaş’ı sosyal medyadan ölümle tehdit etti. Baybars, “Doğru olan Gergerlioğlu ve onun gibi düşünen ne kadar Fetöcü varsa toplama kampına atılıp kedi yemi yapılmasıdır” dedi.

Muharrem İnce’nin ‘Memleket Hareketi’ üyesi Onur Baybars, cezaevinde yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Haluk Savaş’ın eşi Esen Savaş’ı ölümle tehdit etti.

Esen Savaş’ı etiketleyerek ‘@umudumuzince’ adlı hesabından cevap yazan Baybars, “Ne demişti Balyoz şehidimiz Amiral Cem Aziz Çakmak: ‘Rövanşı alacağız, çoluk çocuk demeden hepsinden intikam alacağız. Önce aç bırakacağız. Sonra arkalarına bakmadan kaçacaklar, saklanacaklar” ifadelerini kullandı.

CAN GÜVENLİĞİMİN OLMADIĞININ DELİLİDİR

Tehdit üzerine Esen Savaş, “Eşimin ölümüne sebep olanlar şimdi beni böyle tehdit ediyorlar. Başıma bir şey gelirse tüm alem duysun. Türkiye’de yaşıyorum ve resmen tehdit ediliyorum. Bu ülkede benim ve çocuklarımın can ve mal güvenliğinin olmadığının delilidir bu tweet. Hiç tanımadığım bir insan tarafından tehdit, taciz ve beddua devam ediyor. Tek başına bir kadına bunlar yapılıyor” dedi.

Savaş ailesinin avukatı Levent Mazılıgüney ise olayı yargıya taşıyacağını belirterek, “Bu zihniyete ve bakış açısına Sn. @vekilince ne diyor acaba? Tasvip ediyor mu? Apaçık hakaret ve tehdittir ve telin edilmelidir. @umudumuzince olarak yazan Onur Baybars hakkında rahmetli Haluk Savaş ve eşinin avukatı olarak gerekli yasal işlemleri yapacağım” ifadelerini kullandı.

Mazılıgüney’in paylaşımlarına cevap veren Onur Baybars ise, “Yazdıklarımda herhangi bir hakaret ve tehdit yoktur. Şehit Cem Aziz Çakmak’ın sözünü paylaşmak da suç değildir. Ergenekon-Balyoz ve 15 Temmuz hain kalkışmasının faillerine beddua etmeyi suç olarak ortaya sunmak en çok fetullahçı hainleri sevindirir” diye yazdı.

Doç. Dr. Esen Savaş ve Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu nefret diliyle tehdit eden Onur Baybars (sağda) Memleket Hareketi’nin örgütlenme sorumlusu Hakkı Akalın ile yan yana.

GERGERLİOĞLU’NU DA TEHDİT ETTİ

Doç. Dr. Savaş’ı tehdit eden Baybars’ın tutuklanarak Sincan Cezaevine konulan HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu da tehdit ettiği ortaya çıktı. Baybars’ın Gergerlioğlu tutuklandıktan sonra 3 Nisan tarihinde “Ömer Faruk Gergerlioğlu’na yapılanları yanlış buluyorum. Doğru olan Gergerlioğlu ve onun gibi düşünen ne kadar fetöcü, ergenekon tetikçisi, kumpasçı, iftriacı varsa toplama kampına atılıp kedi yemi yapılmasıdır” tehdidinde bulunduğu belirlendi. Gergerlioğlu’nun oğlu Salih Gergerlioğlu, Baybars’ın paylaşımını ‘Suç duyurusu’ ifadesiyle paylaştı. Baybars’ın gazeteci yazar Ahmet Altan’ı da “Ahmet Altan’ın hakettiği yer Silivri zindanının en dibine geberip gitmektir”  sözleriyle hedef aldığı belirtildi.

Polis “Genelge var sileceksin” deyip muhabirin telefonunu kırdı

Exit mobile version