Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’nin reklam videosu, #128MilyarDolarNerede etiketini zirveye taşıdı!

AKP’nin reklam videosu, #128MilyarDolarNerede etiketini zirveye taşıdı!


AKP’nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan ve CHP’nin hedef alındığı animasyon reklam filmi sosyal medyada büyük yankı buldu. Video sonrası sosyal medyada #128MilyarDolarNerede etiketi Türkiye gündeminin ilk sırasına yerleşti.

AKP’nin sosyal medya hesabından yayınlanan ve “Yalan üretim merkezi” notuyla paylaşılan videoda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a göndermede bulunuluyor. Muhalefetin, hükümete yönelik iddialarının dayanaksız olduğu iddia edilen videoda “128 milyar dolar nerede?” sorusu da yer aldı ancak soruya yine cevap verilmedi. Bu arada Kılıçdaroğlu, videoda defalarca ‘128 milyar dolar nerede’ sorusunu soruyor.

Söz konusu video AKP’nin istediği etkiyi yapmadı. Aksine 128 Milyar dolar, yeniden gündeme geldi ve sosyal medyada “#128MilyarDolarNerede” etiketi bir kez daha en çok konuşulan konuların ilk sırasına yerleşti.

Saatler içerisinde söz konusu etiketle 26 bin tweet paylaşıldı. ‘Yalan Üretim Merkezi’ başlığıyla paylaşılan tweet sayısı ise 3 bin 900 oldu.

Söz konusu animasyon paylaşımının altına binlerce tepki mesajı yazıldı.

İşte AKP’yi zor durumda bırakan o animasyon… 

Exit mobile version