Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AA’dan kovulan Musab Turan’dan yeni açıklama: Bedeli ne olursa olsun ödeyeceğim

AA'dan kovulan Musab Turan'dan yeni açıklama: Bedeli ne olursa olsun ödeyeceğim


Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye sorduğu soruların ardından Anadolu Ajansı’ndan kovulan Musab Turan, Instagram hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Daha önce yaptığı açıklamada, “AKP’nin fabrika ayarlarına dönmesi gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Sayın cumhurbaşkanım içinizdeki merhameti uyandırın” diyen Turan, son açıklamasında ise gençlere seslendi ve “Sonu ne olursa olsun, bedeli ne olursa olsun ödeyeceğim” dedi.

 

Musab Turan, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Gençler olmasa bu yaşadıklarımdan sonra küserdim bu memlekete. Geçmişine de, geleceğine de, potansiyeline de. Ama bize memleketimizde ölmek yakışır. Buradayız” dedi.

 

Turan, “İnsanlarımızdan, hakkımızdan, mudumuzdan ve katma değer arayışımızdan vazgeçmiyoruz. Türk gençliği dijital dünyanın “bulaşıkçıları” değil “oyun kurucuları” olacak” ifadelerini kullandı.

 

Fotoğraf: Instagram

 

Tutuklanma ihtimalini de dile getiren Musab Turan, “Sonu ne olursa olsun, bedeli ne olursa olsun ödeyeceğim. Olmaz ya olur da özgürlüğüm elimden alınırsa starup projeleriniz hakkında mektuplarınızı beklerim. Mektuplaşmak çok keyifli bir meşgaledir” diye yazdı.

 

AA’daki işine son verilen Turan, daha önce hazırlıklar yaptığı kuyumculuk ve takı sektöründe girişimlerinin olacağı sinyalini verdi.

 

KAYNAK: Independent Türkçe

Exit mobile version