Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Perinçek’e canlı yayında sert sözler: “Millet sizden bıktı”

Cumhur İttifakı’nın en küçük ortağı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı bir programda, İYİ Parti Adalet ve Hukuk Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’den sert tepki görerek neye uğradığını şaşırdı.

Doğu Perinçek konuk olduğu HaberGlobal’de yayınlanan tartışma programında, İYİ Partili Bahadır Erdem’in sert tepkisine maruz kaldı.

‘‘KARŞINIZDAKİNİ TERÖRİZMLE SUÇLAYIP ZEYTİNYAĞI GİBİ ÜSTE ÇIKMAK SİZİN POLİTİKANIZ’’

Tank paleti fabrikasının Katar’a satışının konuşulduğu sırada İYİ Parti’yi vatan haini olmakla suçlayan Perinçek’in sözlerine sinirlenen İYİ Partili Bahadır Erdem, “Bu sözleri hak ettiniz çünkü bir partiye bu sözleri söylemek kimsenin haddi değil. Bu 18 yıllık AKP iktidarının ve ortağının ve sizin gibi küçük küçük ortaklarının alışkanlık haline getirerek karşısındaki terörizmle suçlayarak kendinizi zeytinyağı gibi çıkarmak politikanızdan başka bir şey değil.” diyerek tepki gösterdi.

”HERKES HADDİNİ BİLSİN”

Çin’in Doğu Türkistan’a karşı uyguladığı soykırımı destekleyen Doğu Perinçek’e tepki gösteren Bahadır Erdem sözlerine şu şekilde devam etti:

“Millet sizin bu üslubunuzdan, kavganızdan, nefretinizden bıktı. Millet devamlı ülkeyi bölmenizden bıktı.  Sayın Perinçek sizin ve desteklediğiniz partinin devamlı insanları suçlayarak hareket etmenizden bıktık.  Herkes haddini bilsin, otursun aşağıya.”

Exit mobile version