Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li başkan üç gün içinde kendini ‘aptal’ ilan etti

AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mehmet Gültak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın destek verdiğini öğrendiği ancak kendisinin karşı çıktığı metro projesi konusunda üç gün içinde fikir değiştirince sosyal medyanın diline düştü.

Gültak, metro projesine karşı çıkarken, Erdoğan’ın destek verdiğini öğrenmesinin ardından, “Karşı çıkmak aptallıktır” sözleriyle kendi görüşünü inkar etti.

Gültak, metro projesine karşı olmadığını ve Mersin’deki duruma işaret etmek istediğini söyledi.

Sosyal medya kullanıcılarının, “Üç günde ne değişti de çark ettin” sorularına muhatap olan Gültak, “Metroya karşı olmak aptallıktır. Ben metroya nasıl karşı olabilirim. Şehrimizin gelecek 35 yılının, 40 yılının sıkıntıya sokulmasından, çocuklarımızın geleceğinin ipotek altına alınmasından endişe ediyoruz. Metroya karşı değiliz ama verileri de görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Gültak, “Metro Mersin’e lazım mı değil mi konusunda çok farklı görüşler var. CHP’nin Büyükşehir adaylarından birisi de metroya karşı çıkıyor. İddia ediyorum Büyükşehir Belediyesi bürokratları arasında ve diğer belediye başkanları arasında gizli bir anket yapılsa insanların metroya ihtiyaç olmadığını söyleyeceklerini biliyorum. Metro en güvenli, en konforlu ulaşım aracıdır. Metroya karşı olmak aptallıktır. Bu uçağa binmemek, gemiye binmemek gibi bir şeydir. Ben metroya nasıl karşı olabilirim” dedi.

Haberin kaynağına buradan ulaşabilirsiniz

Exit mobile version