Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Savcılar ne bekliyor?

Yeni infaz düzenlemesiyle serbest kalan Alaattin Çakıcı’nın Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret ve tehdit içerikli mektubuna, savcıları göreve çağıran CHP’lilerden tepki yağdı.

Organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Alaattin Çakıcı, bugünkü grup toplantısı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve hakaret dolu bir mektup kaleme aldı. CHP’den mektuba sert tepki yükseldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Çakıcı’nın Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesine “Şu saate kadar harekete geçmeyen savcılar ne bekliyor?” diyerek tepki gösterdi.

HUKUK DEĞİL MAFYA SİSTEMİ

Karabıyık sosyal medyadan yaptığı paylaşımda: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir suç örgütü lideri tarafından tehdit edilmesi, AKP döneminde hukuk sisteminin çöktüğünü, mafya sisteminin hayata geçtiğini gösteriyor. Suç örgütü lideri bu cürreti nereden buluyor? Şu saate kadar harekete geçmeyen savcılar ne bekliyor?” ifadelerini kullandı.

HERKES HADDİNİ BİLECEK

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun da, Çakıcı’ya sosyal medyadan tepki gösterdi. Torun: “Milyonları arkasına alarak adalet arayışında kilometreleri aşan Genel Başkanımız Sn. @kilicdarogluk ’a laf söylemek, tehdit etmek mafya bozuntularının haddini de boyunu da aşar! ‘ağa, kabadayı’ ağızlarıyla yapılan tehditlere boyun eğmeyiz! T.C hukuk devletidir,herkes haddini bilecek” dedi.

BAĞLAYIN ÇAKALLARINIZI

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya da Çakıcı’nın Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesine sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaya Çakıcı’nın infaz düzenlemesiyle çıktığını hatırlatarak: “MHP ve AKP’nin çirkin pazarlıkları sonucu cezaevinden çıkartılan mafya bozuntuları ve katiller Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nu tehdit ediyor. Çakalların ulumasına sessiz kalmayacağız. Bağlayın çakallarınızı; siyaset meydanına siz gelin. Mafya düzenini bitireceğiz” dedi.

Exit mobile version