Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Emniyet müdürü: ‘Onlarca hilal bıyıklı bozkurdum Karabağ’a gitmeyi bekliyor’

Ermenistan ile Azerbaycan arasında yaşanan Dağlık Karabağ krizi hafta başında başlayan çatışmalar nedeniyle savaşın eşiğine geldi. Dağlık Karabağ’da çatışmalar devam ederken, Türkiye’nin Azerbaycan’a destek için bölgeye başta Suriye’den olmak üzere milis transfer ettiğine ilişkin iddialar dünyanın gündeminde.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Suriye’de cihatçı gruplardan ayrılan savaşçıların Gaziantep’ten geçerek Dağlık Karabağ’da cepheye katılmak üzere yola çıktıklarına dair ellerinde güçlü kanıtlar olduğuna dair açıklama yaptı. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova da Ortadoğu ülkelerinde savaşmış olan militanların paralı asker olarak Karabağ’a gönderildiğine dair kendi ellerine geçen bilgiler olduğunu duyurdu.

Türkiye ve Azerbaycan bu iddiaları yalanlarken, Trabzon İl Emniyet müdürü Metin Alper’den skandal açıklamalar geldi.

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, bir özel harekât mensubunun nikah töreninde yaptığı konuşmada “Onlarca hilal bıyıklı bozkurdum ‘Sayın Müdürüm bizi ne zaman Karabağ’a gönderecek?’ diye bekliyor” dedi

Metin Alper’in söz konusu konuşması Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün resmi Twitter hesabında paylaşıldı.

Alper konuşmasında şunları söyledi:

“Onlarca hilal bıyıklı bozkurdum ‘Sayın Müdürüm bizi ne zaman Karabağ’a gönderecek?’ diye bekliyorlar. Karabağ’ın göbeğine Türk’ün bayrağını, Türkün sancağını dikmek üzere hazır bekliyorlar. Özel Harekat Şubesi öyle bir şubedir ki buradaki yiğitler, buradaki aslanlar şimşek gibi çakar, sel gibi coşar, huduttan hududa yol bulup koşar. Cepheden cepheye de yeri geldiği zaman sorar. Tarık Bin Ziyad’ın gemileri yakıp arkasına bakmadığı gibi benim koçyiğitlerim de arkasına bakmadan, sadece ve sadece kendilerine verilen hedefe korkusuzca, cesurca, yürekli şekilde bir aslan gibi giden hilal bıyıklı bozkurtlardır.”

Haberin kaynağına buradan ulaşabilirsiniz

Exit mobile version