Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İstanbul’da bir kadın ölü bulundu: Şüpheli polis üç farklı ifade verdi

İstanbul’da Yağmur Eker isimli kadın, polis Bekir Özdemir’in evinde ölü bulundu. Gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Özdemir’in üç farklı ifade verdiği öğrenildi.

Hürriyet’te yer alan habere göre İstanbul’da yaşayan 42 yaşındaki Yağmur Eker, 16 Eylül’de birlikte yaşadığı Bekir Özdemir isimli polisin evinde yaşamını yitirmiş halde bulundu.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün Üsküdar yerleşkesinde görevli olan Özdemir, soruşturma kapsamında 3 ayrı ifade verdiği öğrenildi.

Yağmur’un öldüğü sabah, nöbetten çıkıp eve geldiğini ve kadınla konuştuktan sonra uyuduğunu söyleyen Özdemir, silah sesi duymadığını uyandığında ise Yağmur’u banyoda vurulmuş halde bulduğunu iddia etti.

Özdemir ifadesinde, “O anki heyecanla, namlusu lavaboya dönük olan tabancamı yerden aldım. Tabanca aniden ateş aldı. Lavaboya doğru bir kurşun gitti. Ben de güvenliği almak için şarjörü çıkardım namluyu boşalttım” dedi.

Özdemir, savcılık ifadesinde kadını yere kapaklanmış halde gördüğünü emniyet ve hakimlik sorgusunda ise Yağmur’un bedenini kapının hemen arkasında yere oturmuş vaziyette gördüğü şeklinde çelişkili ifade verdi.

Özdemir ifadesinin devamında, Yağmur’un yaşamını yitirdiğini anladıktan sonra ilk olarak mesai arkadaşlarını, daha sonra 155’i aradığını dile getirdi.

Savcılık talimatı ile gözaltına alınan Bekir Özdemir’in, 18 Eylül’de Kartal’daki İstanbul 7. Sulh Ceza Hâkimliği kararı ile tutuklandığı öğrenildi.

Exit mobile version