Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Anne ve baba tutuklandı! Geride 2 çocuk kaldı

Sultan Ataş ve İbrahim Ataş çifti tutuklanarak cezaevine kondu. Geride ise biri 1 yaşında diğeri 3 yaşında iki çocuk kaldı.  

 15 Temmuz’un üzerinden 4 yıldan fazla bir zaman geçmesine rağmen Türkiye’de cemaat soruşturmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar devam ediyor. 24 Eylül’de gözaltına alınan Sultan Ataş ve İbrahim Ataş çifti, çıkartıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevinde gönderildi.  

Sultan Ataş, İstanbul Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine gönderilirken eşi İbrahim Ataş’ta Silivri Cezaevine gönderildi. Geride bakıma muhtaç biri 1 diğeri 3 yaşında iki çocuk bırakan Ataş çifti, adliye koridorunda evlatlarından ayrılmak zorunda kaldı. Çocukların şu an babaanne de kaldığı belirtildi.  

“VİCDANLARI HİÇ Mİ YOK”

Ataş çiftinin tutuklanmasını sosyal medya hesabından duyuran HDP Milletvekili ve insan hakları savunucusu Ömer Faruk Gergerlioğlu, bu vicdansızlığa tepki gösterdi. Gergerlioğlu, “Güne bir kötü haber daha düştü! Bu zulümleri yapanlar bu çocuklara bakabiliyor mu? Vicdanları hiç mi yok? Sultan Ataş ve Eşi İbrahim Ataş tutuklandı 2 çocukları var. Biri 1 diğeri 2 yaşında. Anne sütü ile beslendiği için küçük çocuk huzursuz. Kaç gündür bir şey yedirememişler.” dedi.  

Helikopterden atılan Osman Şiban taburcu oldu: “İyi değilim, bir şey hatırlamıyorum”

Exit mobile version