Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Oğlunun bıçaklandığını gören anne, balkondan saldırganlara ateş açtı

İstanbul Sultangazi’de, oğlunun husumetli olduğu kişiler tarafından evinin önünde bıçaklandığını  gören anne, evde bulunan tabancayla saldırganlara ateş açtı.

Anne N.Y., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Sultangazi’de 7 Haziran’da meydana gelen olay iddia göre şöyle gelişti; Akşam saatlerinde ailesine ait tekstil atölyesinden çıkan M.Ş.Y, evinin sokağında, daha önceden husumetli olduğu grupla karşılaştı. Başlayan tartışmanın ardından çıkan kavgada M.Ş.Y. 9 kişilik grup tarafından darp edildi. Kalabalığın elinden kurtularak kaçmaya başlayan M.Ş.Y., evinin önüne kadar geldi.

EVİNİN ÖNÜNDE BACAĞINDAN BIÇAKLANDI

M.Ş.Y. burada saldırganların biri tarafından bacağından bıçaklandı. Oğlunun bıçaklandığını evinin balkonundan gören anne N.Y., evdeki silahı alarak oğlunu bıçaklayanlara ateş açtı. Kurşunlar kimseye isabet etmezken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Elinde tabancayla sokağa inen anne N.Y., çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerine yapılan M.Ş.Y., hastaneye kaldırıldı. Anne N.Y. ise, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

N.Y. karakoldaki ifadesinde, evde bulunan tabancayı, bir hafta önce yerde bulduğunu belirterek, “Müsait olduğumda yerde bulduğum silahı karakola bırakacaktım. Olay günü ise evde otururken dışarıdan gelen sesleri duydum. Balkona çıktığımda oğlumu 10 kişinin bıçak ve silahla kovaladıklarını gördüm. Ben de yerde bulduğum ve evde muhafaza ettiğim silahı alarak, balkondan ateş etmeye başladım. Ateş etmeye başladığımda şahıslar kaçtı. Eğer ateş etmeseydim oğlumu öldüreceklerdi. Aşağı indiğimde olay yerinde tanımadığım bir kişi silahı elimden aldı” dedi. Anne N.Y., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

2 KİŞİ YAKALANDI

Kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlatan polis, M.Ş.Y.’nin verdiği bilgiler ve güvenlik kamerasından yapılan tespitler sonucunda şüphelileri gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden C.A. ve M.Ş.Y.’yi bacağından bıçaklayan M.S.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Exit mobile version