Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Jakuzide ‘lan fakirler beni rahatsız etmeyin’ diyen AKP’li başkan istifa etti

AKP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, bir otel odasında jakuzi keyfini cep telefonu kamerasıyla çekti. Yaptığı çekim sırasında sarf ettiği sözler, tepkilere neden oldu.

Saraç’ın paylaşılan videoda bir küvet içerisinde olduğu ve arkadaşlarına hitaben “Lan Fakirler! Oğlum beni rahatsız etmeyin. Tamam mı? Biraz keyif ediyorum” dediği görülüyor.

Twitter’da birçok hesapta paylaşılan video binlerce yorum aldı.

“Videoyu bir arkadaş grubunda paylaştığını” belirten Saraç, görüntüyü yayanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şanlıurfa yerel basınına olayla ilgili yansıyan haberlerde AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün Saraç’ı arayarak görüştüğü yazdı. Görüntülerin iki yıl önce çekildiği belirtilirken Saraç videonun bu şekilde gündeme gelmesinin ardından yayılmasını sağlayan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Daha sonra AKP Şanlıurfa Gençlik Kolları’ndan yapılan açıklamada, Saraç’ın görevinden istifa ettiği belirtildi.

“Ben burada bir kesimi aşağılayıcı ya da küçük düşürücü düşünerek kesinlikle hareket etmedim” diyen Saraç, ‘videonun saf ve temiz niyetle izlenmesi halinde ironi amaçlı çekildiğinin ve bir kesimi aşağılama amacı gütmediğinin görüleceğini’ savundu.

AKP’li yönetici, şu ifadeleri kullandı:

“Gelinen noktada konunun davamıza, partimize ve gençlik kolları teşkilatlarımıza zarar verdiğini görmekteyim. Bu sebeple AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, halkımdan ve bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımdan özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum.”

Exit mobile version