Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bu görüntüler ilk! Düğünde takıları mankenlere taktılar

Dünyanın çeşitli yerlerinde şirketleri bulunan Mısırlı iş insanı Imad Kachkoul, AKP’li Milletvekili Salih Fırat’ın akrabaları tarafından dolandırıldığı iddiasıyla şikayette bulundu.

Pandemi sonrası, özel uçakla Türkiye’den ülkesi Mısır’a dönmek isteyen iş insanı Imad Kachkoul, AKP’li eski milletvekili Salih Fırat’ın kayın biraderi Sayit Subaşı’nın oğlu Efe Subaşı’dan yardım istedi. Yiğit Bulut Danışmanlık şirketi adına çalıştığı iddia edilen Sayit Subaşı’nın oğlu Efe Subaşı da Kachkoul talebine olumlu yanıt verdi.

AKP’Lİ VEKİLİN ARACIYLA MECLİSE GİRDİ

12 Mart’tan beri Ankara’da bir otelde kalan Imad Kachkoul’un iddiasına göre Mısırlı iş insanı, Salih Fırat’ın TBMM Milletvekili Araç Giriş Kartı bulunan 06 SS 779 plakalı aracı ile otelinden alınarak Meclis’e götürüldü. Metin Gündoğdu’nun odasında ağırlanan Kachkoul burada bir hatıra fotoğrafı da çektirdi. Kachkoul, şüphelilerle Meclis yerleşkesinde bulunan 15 Temmuz Anıtını da gezdi.

ÖZEL UÇAK İÇİN 100 BİN DOLAR İSTEDİLER

Daha sonra Sayit Subaşı ile tanıştırılan Kachkoul, Sayit Subaşı’nın kendisini Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut’un Özel Kalem Müdürü olarak tanıttığını söyledi. Subaşı’nın ofisin Salih Fırat ve Bulut’a ait olduğunu söylediğini öne sürdü. Ve yine Kachkoul’un iddiasına göre, 25 Mart’ta Mısır’a özel uçak kiralayarak gitmek isteyen iş insanından 100 bin dolar talep etti.

PARAYI ALIP KAYBOLDULAR

“Özel uçak için teminat- Imad Kachkoul” açıklama bir dekont ile 26 Mart günü Şubaşı’nın hesabına 70 bin dolar yatıran Kachkoul, dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Ortadan kaybolan Sayit Subaşı’nın hakkında 55 ayrı ‘sahtecilik ve dolandırıcılık’ davası, 16 ayrı arama kararı bulunduğu öğrenildi.

Exit mobile version